Κάντε Κράτηση

Τοποθεσία

 • Aelia Apartments Ανισαράς Κρήτη

  Μοναδική Τοποθεσία

  Ηρεμία και χαλάρωση σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον

  Ο Ανισσαράς είναι μια περιοχή ιδιαίτερης ομορφιάς η οποία εκτείνεται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Χερσονήσου και απέχει μόλις 24 χιλιόμετρα από το κέντρο του Ηρακλείου.

  Οι εκπληκτικές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά βρίσκονται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου, είναι πλήρως οργανωμένες και προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για ηλιοθεραπεία και χαλάρωση. Τα Aelia Apartments βρίσκονται στην οδό Καστανάκη & Φαιστού, Τ.Κ. 70014, Ανισσαράς Χερσονήσου, Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα.

 • Πρόσβαση

  Τα Aelia Apartments προσφέρουν δωρεάν μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

  Με λεωφορείο

  Από το λιμάνι μπορείτε να φτάσετε στον σταθμό λεωφορείων (ΚΤΕΛ), σε 10 λεπτά με τα πόδια. Από το σταθμό λεωφορείων μπορείτε να επιβιβαστείτε σε λεωφορείο για Χερσόνησο και το κόστος μεταφοράς είναι κάτω από 3€.

  Με αυτοκίνητο

  Αν ταξιδεύετε με το δικό σας αυτοκίνητο, θα πρέπει να ακολουθήσετε τη νέα Εθνική οδό με κατεύθυνση προς Χερσόνησο. Θα πάρετε την έξοδο προς Καστέλι θα στρίψετε αριστερά και στο τέλος του δρόμου θα διασχίσετε την παλιά Εθνική οδό και θα μπείτε στον δρόμο ακριβώς απέναντι. Θα συνεχίσετε για 1 χιλιόμετρο περίπου και θα βρεθείτε στην παραλία του Ανισσαρά.

  Με ταξί

  Για να φτάσετε στην περιοχή Ανισσαράς με ταξί, θα πρέπει έπειτα από την άφιξή σας στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης”, να επιβιβαστείτε σ’ ένα από τα πολλά ταξί που βρίσκονται στους γύρω χώρους του αεροδρομίου. Η διαδρομή με ταξί από το Αεροδρόμιο θα σας στοιχίσει γύρω στα 45€.